Du er her

Ny daglig leder i Personalomsorg AS

07 mars 2019
PDF

Etter 22 år som daglig leder i Personalomsorg ønsker Trygve Ebbesvik å jobbe mer med det han liker aller best: fag og mennesker. Blant 50 søkere fant vi mannen som skal lede selskapet videre. Samtidig som vi takker Trygve for den store og gode jobben han har lagt ned, og ser frem til å ha han med oss videre i en ny rolle, er det med glede og forventning vi ønsker Espen Holm velkommen til oss!

Espen kommer fra stillingen som daglig leder i Norsk selvhjelpsforum. Han har bred lederbakgrunn fra flere bransjer, og vil blant annet tilføre oss spisskompetanse på salgs- og markedssiden. Espen vil jobbe fra vårt kontor i Oslo.

Trygve startet Personalomsorg i 1997. Grunnpilarene var da – som nå – konsulenttjenester og kursvirksomhet innen lederutvikling, krisehåndtering og arbeidsmiljø. Trygves praktiske tilnærming og metodikk er grunnlaget for Kriseperm for grunnskolen/barnehagen, og senere Kriseportalen.no skole/barnehage. I noen hektiske utviklingsår har selskapet vært oppe i elleve ansatte.

De siste årene har vi brukt til å utvikle Kriseportalen.no for bedrift og organisasjon. Vi gleder oss til å ha Espen med på laget når vi nå skal lansere vårt nye produkt denne våren!